150 miliardë gropa në Fondin e Sigurimeve, punonjësi: Ministria po na detyron të pranojmë ilaçe të ndaluara nga BE

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar mesazhin e një punonjësi të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, i cili shkruan se, gropa financiare është 150 miliardë lekë. Ai shkruan se, jemi në një trysni të jashtëzakonshme pasi po na detyrojnë të pranojnë ilaçe të ndaluara nga BE.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Breaking News!

159 miliarde lek gropa ne fondin e sigurimeve shendetesore.

FSDKSH falimenton!

Urdherohet importi i ilaçeve ne prag skadimi dhe,

Ilaçeve qe nuk lejohen te hyne ne BE

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Po ndodh me FSDKSH bomba 150 miliard leke. Lista e barnave the ribursueshme. Jemi me nje trysni te jashtezakonshme po na diktohet dhe detyrojne nga Ministri Shendeteise te pranojme barna te ndaluara nga BE dhe me afar skadence 6 muaj dhe kjo faze te mbyllet Brenda 2 javesh. Komisioni eshte ne nje terror psikologjik tejashtezakonshem, lutemi beni te mundur nje transparence mediatike, humanizem ndaj te pazeshmeve.

Artikulli paraprakZvarritet seanca ndaj Rrajës, manovra që bëri sot i afërmi i deputetit të PS
Artikulli tjetërCristiano në Madrid? Përgjigjet Ancelotti