Ballina Ekonomi

Ekonomi

29,905FansLike

Të Fundit

Mosmirënjohja është vesi i të gjitha veseve!

Nga Arben KASHAHUKa filluar ky vit dhe kryeministri ka lëshuar që ditën e parë një tiradë banalitetesh, akuzash e etiketimesh kundër BE, e tashmë...