Nënkryetari i PD, Alibeaj, publikon videon: Ai që nxiti, paralajmëroi dhe planifikoi dhunen kundër PD është Berisha

Nënkryetari i PD, Alibeaj, publikon videon: Ai që nxiti, paralajmëroi dhe planifikoi dhunen kundër PD është Berisha.

Ai që e nxiti, paralajmëroi dhe planifikoi dhunen kundër PD është Sali Bërisha. Me zë dhe le figurë. Ai dhe mercenarët e tij e lajmeruan publikshit se kundër demokrateve do te perdorej dhune, madje mund te derdhëj edhë gjak. Gjuha e urrejtjës se Sali Berishes solli dhunën në shtëpinë e gjithë demokratëve në 8 janar. Por demokratet e kuptuan atë qarte, prandaj e dhe braktisën Berishën dhe bandën e tij që donte gjakderdhje!

Artikulli paraprakRreziku i fondamentalizmit politik të opozitës
Artikulli tjetërPD mbledh të shtunën Këshillin Kombëtar. Çështjet e rëndësishme që diskutohen