Vodhën votat, 72 numërues kallëzohen në prokurori

72 numërues do të shkojnë për kallëzim penal nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, për shkak se akuzohen për parregullsi dhe vjedhje votash në zgjedhjet e 25 prillit. Raportohet se numëruesit janë nga qarqe të ndryshme të vendit ku kryeson Tirana me 7 qendra votimi.

Grupet e numërimit të votave përgjegjëse për shkeljet e konstatuara për saktësinë e numërimit të votave për kandidatë:

QARKU
1 Berat
2 Elbasan
3 Elbasan
4 Gjirokastër
5 Gjirokastër
6 Gjirokastër
7 Gjirokastër
8 Korçë
9 Lezhë
10 Shkodër
11 Shkodër
12 Shkodër
13 Tiranë
14 Tiranë
15 Tiranë
16 Tiranë
17 Tiranë
18 Tiranë
19 Tiranë

KODI QV DHE GRUPI I NUMËRIMIT
33052
1- D.O
2- F.O
3- K.K
4-E.Q
2780
1-E.K
2- Y.K
3- O.B
4- E.Z
2796
1-D.A
2- E.D
3- M.V
4- O.A
4247/1
1- A.Ç
2-G.SH
3- S.R
4- A.M
4383
1-V.B
2- TH.B
3-T.H
4390
1- P.SH
2-L.H
3- F.M
4223
1-N.K
2- D.D
3- E.S
4- E.G
3664
1- A.T
2- K.D
3-E.P
4-E.SH
0895
1- A.D
2-F.V
3- F.Gj
4- E.K
0162
1- P.K
2- A.M
3- A.T
4- R.D
0161
1-I.M
2- A.Ç
3- GJ.D
0150
1-GJ.V
2-K.Sh
3-E.P
4-S.S
2039
1-P.B
2-L.K
3-E.K
4-E.K
2039/1
1-E.GJ
2-L.B
3-A.I
4-G.L
2044/1
1-I.L
2-O.N
3-S.R
4-D.K
1650
1-E.M
2-A.T
3-B.G
1532
1-A.E
2-E.D
3-E.F
1877
1-E.B
2-I palexueshëm
3-B.H 4-K.S
1943
1-E.H
2- B.N
3-D.D
4- K.L

Artikulli paraprakSi po shndërrohet vendi në lavatriçe parash!
Artikulli tjetërProtesta/ Naftëtarët paralajmërojnë qeverinë: Të ndalet çmontimi i uzinës ose futemi në grevë urie