LDG me Partinë simotër të Suedisë, konferencë mbi fushatën zgjedhore dhe komunikimin

Lidhja Demokratike e Gruas Shqiptare, në bashkepunim me fondacionin suedez Jarl Hjalmarson i Partisë simotër Moderata në Suedi organizojnë sot konferencën: Fushata zgjedhore dhe komunikimi.