Bejko takim me operatorë turistikë: Do zerojmë taksat për bujtinat 5 vitet e ardhshme.

Bejko: Ne kemi 5️⃣ pika konkrete se si duhet të ndihmohet turizmi për të patur më shumë cilësi dhe shtrirje në kohë. Duke filluar me 0 taksa bujtinat në 5 vitet e para, apo subvencionimi i artizanatit. Por do të shpallim 4️⃣ zona monument kulture në shërbim të trashigimisë së qytetit dhe turizmit✅️

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD

Artikulli paraprakYuri Kim: Ka raportime për shit-blerje votash, të ndërmerren veprime ndaj partive
Artikulli tjetërBejko takime me qytetarë në Laprakë: Ulim ndotjen, krijojmë terrene sportive dhe rrisim hapësirat për parkim.