Bardhi: Po tallen me firmat e demokratëve në kasafortë. Ftesa ime është të respektoni Statutin

Shpreh shqetësimin e thellë për vijimin e talljes me demokratët dhe shqiptarët.

Jeni bërë pa dëshirën tuaj dëshmitarë të procesit të talljes dhe fyerjes së çdo anëtari të PD.

Dua të përsëris apelin tim drejtuar kujtdo që gjykon se duhet të mblidhet Kuvendi Kombëtar dhe pretendon se ka arritur të sigurojë kuorumin për nisjen e procedurave për mbledhjen e Kuvendit, të ndjekë procedurat sipas Statutit.

Sot nuk janë fyer vetëm anëtarët, por edhe ajo pakicë që ka besuar në lëvizjen e zotit Berisha.

Edhe sikur të jenë arritur 1/8 apo 1/10 siç janë të dhënat tona, ato juk und të mbyllen në kasafortë.

Edhe zëri i kësaj pakicë duhet të dëgjohet nga insitucionet e Partisë.

Nxirrni firmat e nga pasaporta, mos bëni show me gazetarët që nuk janë në gjendje të verifikojnë vetë që nuk janë delegatë, por nuk verifkojnë dot janë apo jo anëtarë apo në territorin e Shqipërisë.

Ftesa ime është të respektoni Statutin.

Kërkesa duhet të dorëzohet në protokollij e PD, institucionet të shqyrtojnë kërkesën dhe zëri i demorkatëve të dëgjohet, qoftë ky edhe pakica e pakicës.

Artikulli paraprakPaloka paraqet para mediave 4200 formularët e Kuvendit
Artikulli tjetërBerisha i drejtohet delegatëve të Kuvendit