Partia Demokratike ankimon në KAS vendimin e KQZ-së për të miratuar koalicionin Shtëpia e Lirisë

Partia Demokratike ka depozituar këtë të shtunë në KQZ një ankimim përmes të cilit kërkon shfuqizimin e vendimit për regjistrimin e koalicionit “Shtëpia e Lirisë” në zgjedhjet e pjesshme vendore të 6 marsit.

Përmes juristit Marash Logu, PD ka depozutuar kërkesën për rrëzimin e regjistrimit të këtij koalicioni duke parashtruar dhe argumentet pse.