PD Dimal denoncon votimin familjar te lejuar nga Bashkia: Po shkelet Kodi Zgjedhor!

Në bashkinë Dimal, administratorët e njësive vendore të Bashkisë, me urdhër të kryetares së bashkisë që kandidon në zgjedhje, po firmosin vërtetime për shumë qytetarë për të lejuar votimin familjar në kundërshtim me kodin zgjedhor. Vërtetimi për votim në emër të dikujt tjetër (në prani të tij) duhet të lëshohet nga eksperti mjeko-ligjor.
Bashkëngjitur dhe vërtetimi i lëshuar në njësinë Poshnje

Artikulli paraprakKandidati i PD për bashkinë Mallakastër, Agron Kapllanaj, denoncon presionet dhe praninë e bandave të armatosura në qytet
Artikulli tjetërModeli që Roland Bejko i mësoi Fushatës