Kreu i PD Basha me studentët e drejtësisë dhe shkencave politike: Futja e Shqipërisë në BE, interesi më i lartë kombëtarë!

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, zhvilloi një bashkëbisedim me studente dhe studentë të Fakultetit të Drejtësisë dhe Shkencave Politike, ku iu parashtroi atyre projektin e Partisë Demokratike të Shqipërisë, në bashkëpunim me aleatët strategjikë, për të ndërtuar të ardhmen që të rinjtë meritojnë, këtu në vendin e tyre.

“Ne jemi një parti që e konsiderojmë futjen në BE si interesin më të lartë kombëtar, për Shqipërinë dhe për Kosovën. Zgjidhja përfundimtare e të gjithë problemeve 100 vjeçare të Kombit shqiptar, në vizionin tonë, është futja e të gjithë vendeve të Ballkanit në Bashkimin Europian. Dhe në kuadër të kësaj kemi edhe këto propozime. Në fund të fundit, çfarë janë? Plotësimi i kritereve të Bashkimt Europian për kapitujt e rendit dhe sigurisë dhe të drejtësisë, të konkurrencës, të drejtave politike, luftës kundër korrupsionit. Si mund të na ndihmoni? Me angazhim politik.”, – u shpreh Basha gjatë bisedësme studentët.

640 0 7c270b01 07ac 4e5e 80e9 e2434f69564a 452

640 0 bc27e49f 3d4f 4611 9bca 4320c81d9767 483

640 0 19396483 4fc1 4af8 9f80 5cbbef2d3f47 153

Artikulli paraprakKosova mbushet me Euro false!
Artikulli tjetërPreç Zogaj: Saliu kërkon të motivojë disa njerëz, drejtuesit e opozitës kanë interesa ndryshe nga qytetarët