Bejko takime qytetarë te “Xhamlliku”: Zotohemi të ulim taksat, mbështesim biznesin.

Roland Bejko: Komunikimi direkt dhe sy më sy me qytetarët e Tiranës është shumë i rëndësishëm për ne.

Sot ishim në zonën Xhamllikut.

Në takimet me bizneset e vogla, më bën përshtypje, se taksat janë shumë të larta.

Bashkia e Tiranës e drejtuar nga Erjon Veliaj i ka rritur taksat.

Prandaj ne bashkë me ekspertët tanë do ti japim frymëmarrje biznesit duke ulur me 50% taksat✅️✌️

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD

Exit mobile version