Bejko takim në zonën e Zall-Bastarit në Tiranë: Do ndërtojmë 5 tregje të reja, zerojmë taksat për bujtinat.


Kandidati i PD per Tiranen, Roland Bejko, ka zhvilluar diten e sotme takim me banoret e Zall Bastarit. Gjate ketij takimi ai premtoi krijimin e 5 tregjeve te reja per Tiranen dhe zerimin e taksave per bujtinat. Me poshte statusi i tij ne rrjete socialem

Takim me banorët e Zall Bastarit për programin që ne ofrojmë për zhvillimin e zonave rurale.

5 tregje të reja në hyrje të Tiranës ndihmë të fermerëve dhe 0 taksa për bujtinat, janë disa nga pikat në programin tonë.

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD

Exit mobile version