Zjarr në një spital në Itali, 4 të vdekur

Katër pacientë vdiqën nga një zjarr i madh që shpërtheu gjatë natës në spitalin San Giovanni Evangelista në Tivoli, në Itali.

Flakët, kanë shpërthyer në disa dhoma në katin -2.

Më pas zjarri ka mbërritur në urgjencë dhe në reanimacion .

Mbi njëqind e tridhjetë pacientë u evakuuan nga spitale.

Sipas mediave italiane, viktimat janë dy burra të moshës 76 dhe 86 vjeç dhe dy gra të moshës 84 dhe 86 vjeç.

Exit mobile version