Zi në familjen e kryetarit të PD, bashkëshortja Aurela humbet babanë

Ditën e sotme është ndarë nga jeta vjehrri i kreut të PD, Lulzim Basha.

Lajmin e ndarjes nga jeta të të atit të saj Xhafer Isufi e ka bërë me dije vetë Aurela Basha në një postim në rrjetet sociale.

Lajmërim!
Me hidhërim të thellë njoftojmë sot ndarjen nga jeta të njeriut tonë të shtrenjtë, bashkëshortit, babait dhe gjyshit, Z. Xhafer Isufi.
Nderimet e fundit do të bëhen në ambientet e “Funeral Home Herri”.
Adresa: Rr. “Asim Vokshi”, përballë shkollës “Harry Fultz”, prej ditës së sotme dateë 20 Janar, deri nesër paradite.
Varrimi bëhet nesër, e premte, 21 janar, ora 11:00, te varrezat e Sharrës.
Familja pret ngushëllime në ambientet e Restorant Piaza, pas Pallatit të Kulturës, në 22 dhe 23 janar, ora 10:00-12:00 dhe 16:00-20:00.
Me mirënjohje dhe respekt,
Familja Isufi-Hitaj-Bozhaj