Xhemal Bushati: Demokratët sot janë bashkë, problemet e tyre i zgjidhin pas datës 6 mars

Kandidati i PD për Shkodrën, Xhemal Bushati:

Sot është dita kur tan shkodranët do të përdorin fuqinë e votës së tyre.
I ftoj qytetarët e Shkodrës dhe të gjitha njësive administrative të votojnë, ta ushtrojnë këtë të drejtë. Sa më shumë të votojmë, sa më shumë ta shprehin vullnetin e tyre të lirë, aq më e drejtë do të jetë kjo vendimmarrje, për Shkodrën tonë, për të gjithë ne.

Exit mobile version