“Të rinjtë për ndryshimin”, Indrit Sefa: Lushnja do të jetë bashki model në shërbimin e qytetarëve

Duke dëgjuar zërin e njerëzve, kam kuptuar se arroganca dhe harbutëria janë dy armiq publik. Pas 6 Marsit, çdo lushnjar do të trajtohet me dinjitet. Çdo zyrë e bashkisë ose do të shërbejë siç duhet, ose nuk do të ekzistojë!

Jam i vendosur për të bërë gjithçka që Lushnja të shndërrohet në modelin e shërbimit për qytetarin! Për këtë, na duhet vota e të rinjve!

Ne të rinjtë do të sjellim ndryshimin dhe do ta realizojmë atë për Lushnjën!

sefa 2

Exit mobile version