Nënkryetarja e PD, Tabaku: Subjektet e tjera janë bërë bashkë kundër PD

”Nuk ka asnjë vendim për qendrat e tjera. Të gjithë përfaqësuesit, unë i bëj thirrje subjekteve politke të kalojnë përtej urdhërave që marrin me mesazhe dhe të ndjekin urdhërat e KAS, unë kam lëvizur në pjesën më të madhe të qendrave. Përfaqësuesit e PS dhe LSI kanë refuzuar që të zbatojnë. Subjektet e tjera janë bërë të gjitha bashkë kundër PD. Kam parë vështirësi në procesin elektronik, unë kam vënë re votime familjare dhe në grup, ne vendosëm që të sjellim të rinj të trajnuar. PD i ka të gjithë njerëzit në terren, ne jemi gati që të zbatojmë vendimin e KAS, i bëj thirrje LSI dhe PS që të mos ndërpresin procesin.”

Exit mobile version