SPAK kërkon 10 vite burg për ish-ministrin Lefter Koka. Ja pretenca për të tjerët

SPAK kërkon 10 vite burg për ish-ministrin Lefter Koka.

Ndërkohë për ish-deputetin e PS-së, Alqi Bllako ka kërkuar 4 vite burg, po ashtu dhe për Serafin Papëm 4 vite.

Kërkesa e SPAK

Lefter Koka, 10- 6.8
Alqi Bllako 4-2.8
Serafin Papa 4-
Pëllum Abeshi 4
Jonida Zqeqo 4

Bardhyl Çabiri 4-2.8
Mirel Mërtiri 10 -6.8
Stela Gygallja 7 -4.8
Klodian Zoto 10- 6.8

Exit mobile version