“Shqipëria i ka të gjitha mundësitë, por jo qeverisjen për njerëzit”, Basha: PD ka gati planin për zhvillimit ekonomik dhe punësimin

Me anë të një postimi në Facebook, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, shprehet se Shqipëria ka një potencial të madh ekonomik dhe kapacitet njerëzor, por i mungon një qeveri që punon për njerëzit. Basha shton se PD ka gati planin për zhvillimit ekonomik dhe punësimit, që do të garantojë një jetë dinjitoze për çdo shqiptar në Shqipëri.

POSTIMI i PLOTË:

Shqipëria ka një potencial të madh ekonomik, ka kapacitetet e duhura njerëzore, por i mungon qeveria që punon për njerëzit dhe lufton korrupsionin. Ne kemi tashmë gati planin e zhvillimit ekonomik dhe punësimit, që do të garantojë një jetë dinjitoze për çdo shqiptar në Shqipëri.

Artikulli paraprakKreu i këshilltarëve të PD në bashkisë Vlorë, Gjergji Nika, kërkon ngritjen e një Komisioni për shkarkimet e punonjësve në UKV
Artikulli tjetër“Tarifa dhe për parkimet në rrugë”/ Këshilltarja Edlira Leka: Bashkia Durrës nuk zbaton rregulloren e konsultimit publik