Shkodra në errësirë!

Deputeti i Shkodrës, Helidon Bushati shkruan në një postim në Facebook se, Shkodra është në errësisë, ndërsa rilindja nuk jep asnjë sqarim

Bushati i kërkon autoriteteve përgjegjëse ta zgjidhin sa më shpejt këtë problem, dhe të sqarojnë qytetarët përse ndodhi kjo avari.

Reagimi i deputetit Bushati

Shkodra në errësirë, rilindja asnjë sqarim

Prej 5 orësh, pjesa më e madhe e Shkodrës është pa drita. Kishte kohë që nuk e kishte pllakosur qytetin një errësirë si kjo.

Nuk ka shumë transparencë, nuk ka shpjegime.

Deputetët dhe përfaqesuesit e rilindjes në qeveri e kanë me shumë zell propagandën dhe cdo ditë kërkojnë të shesin suksese. Por sot, ata kanë heshtur.

Shkodranët nuk meritojnë tê trajtohen kêshtu, nuk meritojnë të lihen në terr. I kërkoj autoriteteve përgjegjëse ta zgjidhin sa më shpejt këtë problem, dhe të sqarojnë qytetarët përse ndodhi kjo avari.

 

Exit mobile version