Sa herë që Rama kapet në gënjeshtër, fillon sulmet denigruese ndaj figurave të njohura të shëndetësisë

Ish-deputeti, Bardh Spahia, ka publikuar një video, se si Rama sa herë që kapet në gënjeshtër, fillon sulmet denigruese ndaj figurave të njohura të shëndetësisë, siç ka bërë edhe në rastin e epidemiologut Zija Alhysa.

‘Propaganda e ndyrë që synon të denigrojë emra të nderuar të mjekësisë të cilët nuk i druhen së vërtetës.

Sepse e vërteta është më e rëndësishmja! Kur pranon të vërtetën, realitetin, fillon e bën hapa për të ndryshuar.

Kjo qeveri nuk ka vullnetin për t’i shërbyer shqiptarëve! Kjo qeveveri dhe ky kryeministër hajdut janë të korruptuar në shpirt.
Boll më me propoagandë!

Denonco, shpërndaje këtë video.’

Exit mobile version