Rryshfet për xhamat e zinj! 7 të arrestuar, ndër to dhe zyrtarë të Drejtorisë së Transportit Rrugor

TIRANË- Prokuroria e Tiranës ka lëshuar tetë urdhër-arreste, shtatë prej të cilëve janë arrestuar, ndërsa një tjetër është ende në kërkim. Mes të arrestuarve janë disa zyrtarë të Drejtorisë së Transportit Rrugor, si dhe një mjek familjeje, të cilët akuzohen se merrnin para për xhamat e zinj të makinave.

Exit mobile version