Rrritet akciza e gazit nga qeveria në këtë kohë krize!

Xhelal MZIU

Vendoset akcizë 60 lekë për litër për gazin për bizneset dhe familjarët për gatim dhe ngrohje, do të ketë pasoja negative!

Nafta në Shqipëria ka çmimin më të lart në rajon, 70% e saj merret nga shteti.

Qeveria në vend që të ulte akcizën e naftës, rrit çmimin e burimit alternativ të Gazit duke shkakton kosto shtese per konsumatoret familjare dhe bizneset.

Do të ketë efekt rëndues tek bizneset, familjarët, pensionistët dhe familjet me ndihme ekonomike!

Hiqet skema e rimbursimit të akcizës per lëndët djegëse për fermerët, duke i dëmtuar ndjeshëm, ndërkohë nuk do ta rimbursojë këtë humbje qeveria!

Exit mobile version