Reporterët pa Kufinj denoncojnë Ramën

Reporterët pa Kufij (RSF) denoncon Kryeministrin Rama, i cili, gjatë një konference të OSBE-së, sulmoi mediat dhe njerëzit e medias duke i krahasuar ata me nazistët, terroristët dhe pedofilët.

Pas europarlamentarëve, edhe RSF denoncon, gjithashtu, kthimin në Kuvend të draft ligjit të medias, të hedhur poshtë nga Komisioni i Venecias, BE dhe organizatat ndërkombëtare si cënim i lirisë së medias.

Liria e medias, liria e fjalës janë të rrezikuara në Shqipëri. Pa të drejtën e fjalës, pa të drejtën për të shprehur lirisht mendimet nuk mund të ketë liri politike dhe civile. Ndaj ne duhet t’i bëjmë ballë të gjitha përpjekjeve kundër lirisë sonë.

1 14

Exit mobile version