RD: Mirënjohje lexuesve, Berisha simbol i burrit të shtetit

Asgjë nuk na lëkund nga besimi se Berisha në funksionet e tij të të bërit shtet dhe opozitar, në të gjithë dimensionin e tij politik mbetet burrë shteti, por fjala e lirë është tjetër, pasqyrimet e saj janë tjetër dhe qëndrimet mbi to krejt tjetër.

Mirënjohje të gjithë lexuesve për sygjerimet e tyre.

Bledi KASMI

Exit mobile version