“Përkeqësimi i sigurisë”, OKB merr vendim, pezullon operacionet humanitare në Ukrainë

Agjencitë e OKB-së dhe partnerët humanitar po pezullojnë operacionet në Ukrainë.

Ata njoftojnë se pezullimi i operacioneve vjen për shkak të përkeqësimit të situatës së sigurisë.

“OKB-ja dhe partnerët e saj do të ruajnë praninë e tyre në të gjithë vendin dhe do të rifillojnë punën pasi situatë të jetë më e favorshme” , njoftoi zyra e OKB-së për Koordinimin e Çështjeve Humanitare.

Exit mobile version