Për fjalën e lirë!

Nga Albana VOKSHI

Censori i gazetarisë në Shqipëri, Edi Rama ka urdhëruar rikthimin në parlament të paketës anti-shpifje, të kritikuar me forcë nga të gjitha institucionet europiane dhe organizatat ndërkombëtare të medias.

Edi Rama po provon çdo ditë se e ka forcuar kontrollin absolut mbi median për të qeverisur i qetë mes krizash të sajuara e për të vjedhur edhe qindarkën e fundit në buxhetin e shtetit.

Europarlamentari David Lega ngre shqetësimet e tij për rikthimin e paketës “antishpifje” për shqyrtim në kuvend pa marrë në konsideratë rekomandimet e Komisionit të Venecias.

#liriaefjalës
#liriaeshtypit
#kundërpaketëssëcensurës

Artikulli paraprakVidhen dokumentat në zyrat e “Tokës” në Qarkun e Vlorës
Artikulli tjetërBasha: Prerja e lidhjeve të politikës me krimin, prioritet absolut!