PD: Shqipëria nuk po gjen qetësi nga ngjarjet kriminale, Rama dhe qeveria e tij është gjunjëzuar para krimit!

Situata kriminale, PD, Salianji: Ndërkohë Shqipëria nuk po gjen qetësi nga ngarjet kriminale Rama dhe qeveria e tij është gjunjëzuar para krimit!

Vrasjet mafioze, grabitjet me armë si ajo e raportuar dje, dhuna e çdo forme po shpërfaqet në çdo cep të territorrit ndërkohë institucionet ligjzbatuese në rasrin më të mirë janë inekzistente në rastin e keq drejtohen dhe komandohen nga bandat!

Asnjë masë, asnjë reagim, dorëzim i plotë i territorrit në kontroll të bandave dhe sot justifikimi i turpshem i Ramës se ngjarje te tilla ndodhin dhe ne kemi gjendje te kriminalitetit mesatar!!! Kur vjedh zgjedhjet me banndat detyrohet dhe të behet zedhenes i tyre.

 

Artikulli paraprakRriten aplikimet për azil në BE, Basha: Fundi i kësaj katastrofe kombëtare, kërkon një përballje frontale me korrupsionin
Artikulli tjetërProf.asoc.dr.Ali Tonuzi, më i vlerësuari nga pacientët dhe elita mjekësore