PD publikon provat e votimit familjar në Vorë

PD publikon provat e votimit familjar në Vorë. Foto e mësipërme janë në:

QV 1554 Kuç
Votim familjar

votim 1 votim 2 votim 3 votim 4

Artikulli paraprakPD po përgatit kallëzim penal për anëtarët e KZAZ në Vorë
Artikulli tjetërGjekmarkaj i drejtohet ambasadës së SHBA dhe Celibashit: Një skandal po tenton të hedhë në erë procesin elektoral në Shkodër. Do të përballen me…