PD po përgatit kallëzim penal për anëtarët e KZAZ në Vorë

Pas shkeljeve flagrante të Kodit Zgjedhor, vendimeve të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve dhe Komisionit të Ankimeve dhe sanksioneve, Partia Demokratike po përgatit kallëzimin penal për 4 anëtarët e PS dhe anëtarin e LSI në KZAZ e Vorës për shpërdorim detyre, duke minuar procesin zgjedhor në këtë bashki.

Artikulli paraprakNënkryetarja e PD, Tabaku: Subjektet e tjera janë bërë bashkë kundër PD
Artikulli tjetërPD publikon provat e votimit familjar në Vorë