Pas SHBA dhe BE mbështet PD për hetimin e aferës së inceneratorëve

Ambasadori i BE-së në Tiranë, Luiggi Soreca përmes një mesazhi në rrjetet sociale thekson se është me rëndësi që të vijojë puna në Komisionin Hetimor për inceneratorët.

“E rëndësishme që puna e Komisionit Hetimor të Parlamentit për inceneratorët të vazhdojë. Transparenca dhe llogaridhënia janë parimet kryesore të BE-së. Lufta kundër korrupsionit është një prioritet kryesor për BE dhe për Shqipërinë në rrugën e saj integruese.”, shkruan Soreca në Twitter.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=629&loc=https%3A%2F%2Fwww.balkanweb.com%2Flufta ndaj korrupsionit prioritet per be ne ambasadori soreca me rendesi te vijoje puna e komisionit per inceneratoret%2F&referer=https%3A%2F%2Fwww.balkanweb