Pako e dyshimtë në qendër të Elbasanit, policia evakuon dhe rrethon zonën

Një alarm për bombë është dhënë pak minuta më parë në qendër të Elbasanit.

Raportohet se është konstatuar një pako e dyshimtë, gjë që ka vënë menjëherë në lëvizje policinë, e cila ka evakuuar dhe rrethuar zonën.

(RilindjaDemokratike)