Majlinda Bregu takohet me Vuçiç

Sekretarja e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, Majlinda Bregu ka zhvilluar një takim me presidentin serb Aleksandër Vuçiç.

Përmes rrjeteve sociale, presidenca ka bërë me dije në këtë takim është diskutuar për të gjitha çështjet e rëndësishme rajonale.

Presidenti serb, ka shprehur gjithashtu edhe mirënjohjen e tij nga Bregut, për punën e përkushtuar dhe të përgjegjshme për këto çështje.