Komsioni Hetimor për Inceneratorët/ Të pranishëm edhe dy përfaqësues te Ambasadës Britanike, dëshmon Veliaj, Agaçi e Rama

Në seancën e sotme të Komisionit Hetimor për impiantet e trajtimit të mbetjeve urbane, jane te pranishëm edhe dy përfaqësues te Ambasadës Britanike. Përfaqësuesit e ambasadës jane te pranishëm ne seancën e komisionit me kërkesën e tyre.

 

Komisioni do te kete një seance dëgjimore nga ku po jep dëshminë e tij kryetari i Bashkisë Tirane, Erion Veliaj. Teksa ne vijim pritet te deshmoje gjithashtu edhe sekretari i Përgjithshëm i Kryeministrisë Engjëll Agaçi dhe ish ministri i Infrastruktures Damian Gjiknuri.

Exit mobile version