KLGJ: Kalojnë procesin e vettingut 17 kandidatë për gjyqtarë nga Shkolla e Magjistraturës

Ndërsa në shumë prej gjykatave në vend ka mungesë gjyqtarësh, Këshilli i Lartë Gjyqësor ka vendosur të kualifikojë 17 prej tyre nga Shkolla e Magjistraturës. Ata janë pjesë e shkollës së Magjistraturës për vitin 2023-2024.

Njoftimi:

Sot, në datë 26.10.2023, Këshilli i Lartë Gjyqësor zhvilloi Mbledhjen Plenare të radhës, në të cilën shqyrtoi çështjet si më poshtë: Në kuadër të përgjegjësive që ka lidhur me rekrutimin e gjyqtarëve të rinj, Këshilli, në vijim të procedurave të verifikimit të kushteve dhe kritereve ligjore përfshirë dhe pasurinë e figurën, të kandidatëve për pranimin në formimin fillestar në Shkollën e Magjistraturës, për vitin akademik 2023-2024, profili gjyqtar, vendosi kualifikimin e 17 (shtatëmbëdhjetë) kandidatëve:

• Znj. Ornela Troplini;

 

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=629&loc=https%3A%2F%2Fwww.balkanweb.com%2Fklgj kalojne procesin e vettingut 17 kandidate per gjyqtare nga shkolla e magjistratures%2F&referer=https%3A%2F%2Fwww.balkanweb• Z. Elvis Tosuni;

 

• Znj. Enxhi Bushi;

• Znj. Marena Panda;

• Z. Ilmi Leka;

• Znj. Denisa Laçi;

• Znj. Elona Musai;

• Znj. Enxhi Tamburi;

• Znj. Marinela Prifti;

• Znj. Miglena Tabaku;

• Z. Brikel Toma;

• Znj. Valmira Fejza;

• Znj. Elsa Gjini;

• Znj. Malbora Selgjeka;

• Znj. Elsona Fezollari;

• Znj. Anisa Likaj;

• Znj. Zoica Strora.

Artikulli paraprakGjobitet kryebashkiaku i Malësisë së Madhe për fushatën e 14 majit
Artikulli tjetërNjë gjerman në Shkodër dhe një fotografi si 170 vite më parë