Kërkesa e PD për përjashtimin e 7 gjyqtarëve për zgjedhjet, Kolegji gjykon veten. PD: Akt i paprecedentë!

Me urgjencë të paparë, sot në 08:30, Kolegji Zgjedhor ka vendosur të shqyrtojë kërkesën e Partisë Demokratike për përjashtimin e 7 gjyqtarëve (nga tetë) për shkak të cënimit të së drejtës për një gjykim të drejtë dhe të paanshëm.

Shpresoj shumë që 7 gjyqtarët e Kolegjit nuk do t’i shkojnë deri në fund paligjshmërisë, duke gjykuar vetë mbi një kërkesë për përjashtimin e tyre (gjyqtarë të vetes). Ky do të ishte një akt unik në historinë e jurisprudencës botërore.

761194 n

Artikulli paraprakTjetër vrasje, ekzekutohet 45-vjeçari në Peqin
Artikulli tjetërPS po kërkon të kapë edhe Shoqatën e Bashkive të Shqipërisë, Voltana Ademi letër ambasadorëve