KAS pranon kërkesën e LSI, do të hapen 108 kuti në qarkun e Durrësit

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve ka pranuar kërkesën e subjektit politik LSI për rivlerësimin e votave për 108 kuti votimi në qarkun e Durrësit.

Rinumërimi do të fillojë nesër në orën 10:00.

Ndërkohë që po KAS me shumicë votash vendosi rrëzimin e kërkesës për shpalljen e pavlefshmërisë së rezultatit të zgjedhjeve në qarkun e Durrësit.

Exit mobile version