Kandidatja për Bashkinë Fier, Eriselda Çelaj në Cakran të Fierit: Kemi plan pune për rivitalizimin e fshatrave.

Ishim në lagjen “Mëhalla e Belishovës” në Gorishovë, njësia administrative Cakran.

Të shokuar nga gjendja në të cilën ndodhet ky vend.
Banorët jetojnë në kushte mizerabël, me të ardhura të pakta.

Ne kemi nje plan pune gati për të gjithë fshatrat e Fierit, për tju ofruar atyre mundësi zhvillimi dhe integrimi.

Shpresa e vetme e çdo qytetari në Fier ështe Partia Demokratike e Shqipërisë .

Voto vetëm nr2️⃣ për Fierin.

#voto2 #votopd9 #votoeriseldazotajcelaj
#FrymemarrjeperFierin
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD

Exit mobile version