Kandidatja e PD për Fierin, Eriselda Çelaj takim me banorët e fshatit Portëz: Fshati i lënë pas dore nga Bashkia, pasoje e keqmenaxhimit.

Eriselda Çelaj: Portëza e vogël por me halle të mëdha!

Banorët kanë problematika disavjeçare, zgjidhja e të cilave ju është premtuar nga kryetar dhe ish kryetarë bashkish, por asnjëherë premtimet nuk janë mbajtur.

Partia Demokratike do të sjell ndryshimin, Portëza është gati ta përqafoj atë! ✌️✌️

Fieri në 14 maj është blu

#EardhmjaështëPD #frymemarrjepershqiperine #FrymemarrjeperFierin #votoeriseldazotajcelaj #ZgjidhPartineDemokratike #frymemarrje #VotoPD9 #voto2

FB IMG 1683796840517 1

Exit mobile version