Kandidati i PD për Rrogozhinën, Ferdinand Saraçi, zbulon sloganin dhe posterin e fushatës

Lindur dhe rritur Gosë të Rrogozhinës.  Pasi ka provuar emigrimin si shumë e shumë banorë të tjerë të Rrogozhinës, prej vitit 2000, Fredi merret me bisnesin e tregtisë së makinerive bujqësore dhe pjesëve të këmbimit. Përfshirjen dhe pjesëmarrjen në politikë për PD Fredi e ka prej shumë vitesh, ndërkohë që prej 2016, ai është zgjedhur Kryetar i Partisë Demokratike dega Rrogozhinë me votën e anëtarësisë.
Fredi ka qenë gjithmonë në ndihmë të komunitetit dhe në krah të njerëzve në nevojë, por sidomos gjatë festave fetare dhe gjatë kohës së pandemisë. Ai është krenar për lidhjet e forta që ka me gjithë komunitetin e Rrogozhinës.

ferdinand saraci

Artikulli paraprakKandidati i PD për Durrësin, Luan Hoti, zbulon sloganin dhe posterin e fushatës
Artikulli tjetërKandidati i PD për Lushnjen, Indrit Sefa, zbulon sloganin dhe posterin e fushatës