‘Jetë Plus’/ Paketa e Sigurimit dedikuar sëmundjeve të rënda, mbulim deri në 1 milion Euro

Sëmundjet kancerogjene dhe ato të zemrës kanë pësuar rritje vit pasi viti. Mijëra qytetarë diagnostikohen me tumore të ndryshme apo sëmundje kardiovaskulare çdo vit dhe një pjesë e tyre, fatkeqësisht, humbin edhe jetën.

Kjo betejë për jetën bëhet edhe më e vështirë për të pacientët me mundësi ekonomike të pakta, pasi kostoja e kurimit është mjaft e lartë.

Ndaj në Shqipëri ofrohet mundësia për t’u siguruar privatisht përmes kompanisë SIGAL UNIQA, e cila ofron një produkt i cili sot është unik në treg.

“JETË PLUS” është një paketë sigurimi e menduar për t’i garantuar mbështetje financare dhe alternativa mjekësore çdo qytetari shqiptar nën moshën 65 vjeç, i cili në rast se do të diagnostikohet me një sëmundje serioze, do të ketë akses dhe mbulim shpenzimesh mjekësore 100% në të gjitha spitalet më të mira në Evropë.

“JETË PLUS” ju mundëson që të merrni dy apo tre opinione nga mjekët specialistë më të mirë në botë dhe më pas të zgjidhni spitalin më të mirë në Europë për tu kuruar, Itali, Austri, Turqi etj.

Ja pse të gjithë duhet të kemi një sigurim “Jetë Plus”.

Jetë Plus” të jep mundësinë të kurosh sëmundjet e rënda në spitalet më të mira të Europës”.

Jetë Plus” është e vetmja paketë sigurimi  shëndeti  me mbulim deri në 1 milion Euro

Jetë Plus” në rast trajtimi jashtë vendit mbulon shpenzimet e akomodimit dhe udhëtimit për pacientin.

Jetë Plus” në rast sëmundje të rëndë mbulon edhe shpenzimet e një të afërmi që shoqëron pacientin.

Jetë Plus” i vjen në ndihmë familjes në ditën kur goditet nga sëmundja duke i hequr hallin e parave.

Asnjëri prej nesh nuk e di se çfarë na ka rezervuar jeta. Prandaj është e rëndësishme që ti paraprijmë sfidave shëndetësore me të cilat na përballon jeta. E gjithë lumturia jonë varet prej shëndetit, çdo gjë tjetër vjen pas Tij.

Individë dhe koorporata të mëdha e kanë zgjidhur tashmë këtë problem duke siguruar punonjësit e tyre.

Bëhu dhe ti pjesë e zgjidhjes, transfero përgjegjësitë finaciare diku tjetër. Kujdesu për shëndetin tënd.

Për më shumë informacion:

Website: www.sigal.com.al

Whatsapp: +355 68 606 2829

E-mail: info@uniqa.al

Linku Kronikes: https://www.youtube.com/watch?v=542NTacCFvo

Exit mobile version