Ikin investitorët e huaj, mbyllet fabrika me 2 mijë puntorë në Kamëz!

Ish-Kryemibnistri Berisha shkruan në një postim në Facebook se, investitorët e huaj në Kamëz po ikin duke lëbnë pa punë 2 mijë punëtorë. Berisha shkruan se, kreu i bashkisë së zaptuar do ta marrë ndërtesën për firmën e tij.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Ikin investitoret, Mbyllet fabrika me 2000 puntore ne Kamez!

Narokokryetari Suli akuzohet se do marre ndertesen per firmen e tij!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Pershendetje Doktor Berisha. Nje fabrike kepucesh ne bathore kamez tirane me 2000 punetore po mbyllet me 1 nentor. Fati I punetoreve eshte ne rruge. Rakip Suli po hap rrugen qe te sjelle ne ndertese firmen e vet te elektronikes dhe gipsit. Ju lutem anonim

33 1

Exit mobile version