Hidhet shorti/ Ja renditja që do të kenë në fletën e votimit 4 kandidatët në garë për kryetarin e PD

Partia Demokratike do të mbajë më 13 qërshor, zgjedhjet për kreun e ri të partisë, ku në garë janë katër kandidatë, respektivisht Lulzim Basha, Fatbardh Kadilli, Edith Harxhi, dhe Agron Shehaj.

Komisioni Zgjedhor mësohet se është mbledhur këtë pasdite dhe ka hedhur short për renditjen në fletën e votimit për zgjedhjet e 13 qershorit.

Në praninë edhe të përfaqësuesve të kandidatëve, që u bënë pjese e shortit, renditja në fletën e votimit është si më poshtë:

1. Fatbardh Kadilli

2. Edith Harxhi

3. Agron Shehaj

4. Lulzim Basha

Exit mobile version