Hetimet tek Spitali Onkologjik, shpallen masat për tetë persona të përfshirë! Mes tyre mjekë dhe drejtues

Gjyqtarja Armela Hansantari vendos tetë masa sigurimi ndaj tetë personave, ndër ta mjekë në spitalin onkologjik të QSUT, kirurgë ish zëvendës drejtoresha e përgjithshme e përgjithshme e spitalit dhe farmacistë e punonjës. Masat u dhanë mbas një hetimi të prokurorisë së Tiranës tha Anila Hoxha, ku në hetime u përdorën blerje të stimuluara ilaçesh prej nga ku është zbuluar se si mjekët i dërgonin pacientët në spitale.

Burimet e Prokurorisë thanë se gjatë hetimit akuza bleu citostatike ( kimioterapie) për të provuat dyshimet se ilacet ishin spitalore shiteshin tek privati.

Exit mobile version