Flutura Açka: Nuk ka bashkëfajtorë e bashkëvuajtës, por fajtorë dhe vuajës

Flutura Açka
23 gusht: drejtësia që kurrë nuk e dhamë, arsyeja pse punistët janë ende në fuqi me gjithsej, para, pushtet, dhunë dhe tallje.

Nuk ka ish-pronarë, por pronarë.
Nuk ka ish-të persekutuar politikë, por të persekutuar politikë.
Nuk ka pasur kinse genocid, por ka pasur vërtet genocid.

Dita Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Sistemeve Totalitare

Exit mobile version