Flutura Açka: A është më mirë një recitim i imi, apo kakarisjet e zonjës Felaj?

Deputetja Flutura Açka replikë me Felaj

Sigurisht që shqiptarët e gjykojnë vetë se, a është më mirë një recitim i imi apo kakarisjet e kaq viteve të zonjës Felaj. Megjithatë, une do t’i them zonjës Felaj dhe kujtdo tjetri këtu që edhe nga paaftësia mund të ndodhë genocidi dhe po t’i hyjmë mirë, ajo që ka ndodhur me koronën mund të jetë në kufij të genocidit. Prandaj të bëjmë kujdes kur flasim këtu dhe kur i drejtohemi shqiptarëve.

Artikulli paraprakBasha zbulon vendimin e qeverisë Holandeze: Rama ktheu vendin në nyje të trafikantëve të krimit të organizuar
Artikulli tjetërJanë çmendur, çmimi i energjisë do të rritet dyfish, kërkohen tarifa më të larta