Flakët e zjarrit në Lushnje rrezikojnë banesat

Zjarri ka rrezikuar të djegë disa banesa në fshatin Dushk në Lushnjë pasditen e sotme.

Mullari i barit është djegur nga pakujdesia dhe ka rrezikuar banesat. Zjarri ka dalë nga kontrolli e ka rrezikuar seriozisht banesat.

Raportohet se është bërë shkëputja e energjisë elektrike dhe janë njoftuar zjarrfikësit. Këta të fundit kanë izoluar zjarrin në kohë record, duke shmangur përhapjen e tij drej banesave.

Mësohet se kjo lagje. e mbipooulluar me familje fermere ka shumë rezerva bari për dimërimin e bagëtive.

Exit mobile version