Eriselda Zotaj Çelaj, gruaja e sukseshme që premton planin për “Fierin 2030”

Eriselda Zotaj Çelaj është një grua e sukseseshme në karrierë që vjen nga një familje demokrate e respektuar me një traditë të pasur qytetare. Ajo është një nënë e martuar me dy fëmijë.

Zotaj Çelaj ka fituar titullin e saj universitar në “Kontabilitet dhe Financa” në Fakultetin e Shkencave Shoqërore dhe ka qenë aktivisht e angazhuar në jetën profesionale dhe politike në Fier.

Ajo nisi karrierën e saj politike si anëtare e Forumit Rinor të Partisë Demokratike në vitin 2003 dhe më vonë u bashkua me Lidhjen Demokratike të Gruas, ku aktualisht shërben si anëtare Kryesie dhe kandidate për kryetare bashkie. Gjatë angazhimit të saj politik, ajo ka treguar një përkushtim të fortë ndaj vlerave dhe idealeve të Partisë Demokratike.

Eriselda Zotaj Çelaj përfaqëson mundësinë më të mirë për qytetarët e Fierit për të pasur pushtetin në duart e tyre, në vend që të jeTë nën kërcënimin e vjedhjes dhe keqpërdorimit të taksave të tyre.

Artikulli paraprakDeputeti Çollaku: Bejko, përfaqësues i denjë i PD-së, intelektual, individ me moral dhe Integritet
Artikulli tjetërFillon ulja e çmimeve të apartamenteve në Europë. Në Tiranë periferia shtrenjtohet edhe 14% ketë vit