Deputeti Lefter Gështenja nxjerr fotot: Situata në rrugët në Bashkitë e Librazhdit dhe Prrenjasit, dramtike!

Nuk do rresht së denoncuari këtë pushtet abuzues, duke dhënë alternativën tonë për një qeverisje të drejtë dhe me mundësi për të gjithë shqiptarët.

Qarku i Elbasanit, në mënyrë të veçantë Bashkia Librazhd dhe Prrenjas kanë me qindra km rrugë rurale që kanë nevojë për ndërtim dhe mirëmbajtje.

Mungesa e investimeve nga pushteti vendor dhe qendror është fakt, është e prekshme.

Ndërsa dimri po afron, situata e rrugëve në të gjithë zonën është dramatike.
Vëzhgoni fotot nga fshatrat që vizitova këto ditë.

Pamjet flasin vetë. Kjo është një arsye përse kërkohet një Reformë e thellë Territoriale.
#librazhd #prrenjas #elbasan

1 30

Artikulli paraprakIna Zhupa në Sarandë: Varfëri e madhe, nisma për uljen e TVSH-së ndihmon njerëzit
Artikulli tjetërQytetarët e Krujës, protestë para bashkisë për helmimin masiv nga uji i pijshëm: Artur Bushi të japë dorëheqjen!