Deputeti Çollaku: Bejko, përfaqësues i denjë i PD-së, intelektual, individ me moral dhe Integritet

Nga Kreshnik Çollaku:
Figura e zotit Bejko shprehje e qëndrueshmërisë politike, përfaqësues i PD-së në momentet më të vështira të ekzistencës së saj politike përkatësisht në vitin 1997.

Bejko, një përfaqësues i denjë i Partisë Demokratike, ish-student Dhjetori, intelektual, një individ me moral dhe Integritet.

Partia Demokratike do të qëndrojë e palëkundur në rrugëtimin e saj politik, do të vijojë përpara me besim dhe shpresë, ndryshim të Shqipërisë përmes një morali politik sot dhe qeverisës nesër.

Exit mobile version